Andrea Poen

Operator
Meldon als werkgever kende ik al toen ik in februari 2012 als uitzendkracht binnen kwam bij Meldon. Ik had namelijk in 2010 ook al 8 maanden bij Meldon gewerkt als inpakker. Dit was ter overbrugging van een drukke periode.

Toen ik me begin vorig jaar weer bij het uitzendbureau meldde als werkzoekende, kon ik binnen een dag weer aan de slag bij Meldon. Ik had er eerder met veel plezier gewerkt en wist wat ik van het werk maar ook van Meldon als werkgever kon verwachten. Andersom wist Meldon ook dat ik eerder goed werk had geleverd.

"Ik werk graag bij Meldon, door de collegiale sfeer en de vrijheid, veelzijdigheid en verantwoordelijkheid in mijn werk."

Dit zorgde ervoor dat ik na een aantal maanden werken op uitzendbasis een contract kreeg van Meldon. Hier was ik erg blij mee! Ondertussen heb ik de mogelijkheid gekregen om me te ontwikkelen en ben nu werkzaam als operator. Vanuit Meldon kreeg ik de mogelijkheid om samen met een aantal collega's met de opleiding basisoperator te starten.

Als operator werk ik aan meerdere productielijnen en ben er verantwoordelijk voor dat die goed lopen. We maken veel verschillende soorten producten en dit zorgt voor veelzijdigheid in mijn werk, dit vind ik erg prettig. Vooral de complexe profielen waar veel meetwerk en controlemomenten uitgevoerd moeten worden vind ik uitdagend.

De goede sfeer onder collega's, de verantwoordelijkheid en vrijheid die ik krijg in mijn werk en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar Meldon ga.

Terug naar boven