Egbert Kempen

Machinesteller
Het is al weer wat jaartjes geleden dat ik bij Meldon ben begonnen. Dit jaar ben ik 20 jaar in dienst! In oktober 1993 begon ik als operator. Na ruim 7 jaar kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar machinesteller.

Dit doe ik nu al 13 jaar en het bevalt me nog altijd erg goed. Ik ben dagelijks bezig met het instellen en productie klaar maken van de productielijnen, het verhelpen van storingen en het oplossen van dagelijkse problemen in de productie. Dat laatste vind ik erg uitdagend, omdat ik in de afgelopen 20 jaar veel dingen in de productie al eens heb meegemaakt. Ook vervang ik wanneer nodig de werkvoorbereider en spring ik nog met enige regelmaat bij in de productie als er te weinig operators zijn.

"Een goede bedrijfscultuur en het maken van hoogwaardige kunststof producten, dat maakt Meldon!"

Een van de mooie dingen die ik bij Meldon heb gedaan is het testen en ophalen van een nieuwe machine voor de productie van magneet-extrusie profielen in Italië, samen met onze directeur en de projectleider. Ik ben nauw betrokken geweest bij de aanschaf en inbedrijfstelling van deze machine.

Ruim een jaar geleden bood Meldon mij de optie om de opleiding operator A te doen. Deze opleiding heb ik samen met een groep collega's voltooid.

Al met al heb ik een erg afwisselende baan, binnen een mooi bedrijf dat hoogwaardige kunststof profielen maakt én waar collegialiteit hoog in het vaandel staat! Dit is ook de reden dat ik al zolang met veel plezier elke dag naar mijn werk kom.

Terug naar boven