Leon Vink

Hoofdoperator productie
Na het afronden van de opleiding MTS Electro ben ik in dienst gegaan. De elektrotechnische markt was in de begin jaren '90 verzadigd, waardoor ik na een aantal korte uitzendbanen via een advertentie in de krant bij Meldon terecht kwam als machinesteller. Dit is ondertussen 17 jaar geleden.

De afgelopen jaren is er veel verbeterd binnen Meldon. Er is geïnvesteerd in de mensen en het machinepark! Maar er is ook geld bespaard! Bijvoorbeeld door met de mensen in de productie bewust bezig te zijn met de onnodige kosten van afval materiaal en uitval van producten. Wat afgelopen jaren ook veel aandacht heeft gehad is het optimaliseren van processen. Een steeds efficiëntere manier van werken en het streven naar een altijd te verbeteren kwaliteitsniveau zorgt ervoor dat het werk steeds uitdagend blijft.

" Meldon past bij mij. Secuur en efficiënt werken en mooie producten maken binnen een familiaire sfeer."

Sinds een jaar ben ik Hoofd Operator en houd ik me bezig met procesverstoringen, 8D analyses, projectteams samenstellen, verbetertrajecten uitvoeren, technische ondersteuning in de productie. Een functie waar ik erg tevreden mee ben. We werken met een goed op elkaar ingespeeld team, dat elkaars gebruiksaanwijzingen en kwaliteiten kent. Het familiaire en collegiale komt hier sterk in terug.

Terug naar boven