Wij zoeken altijd mensen voor onze ontwikkelgroep!

Je hebt een interessante vacature gezien op onze site, en vindt dat jij de kandidaat bent die Meldon zoekt. Het snelst en makkelijkst is dan

Wat is de ontwikkelgroep?
Meer informatie

Solliciteren bij Meldon, hoe werkt dat?

Wij hechten veel waarde aan kwalitatief goede medewerkers die passen bij onze bedrijfscultuur en ambities.

Tijdens het sollicitatieproces zorgen we ervoor dat jij een zo goed mogelijk beeld krijgt van onze organisatie en de functie die we vacant hebben. Wij vinden het namenlijk van belang dat jij weet waar je uiteindelijk voor kiest. Wij gaan voor de juiste kandidaat en daarom zetten we heel bewust een aantal stappen in het sollicitatieproces.

Ben je na het lezen van alle informatie over Meldon en de vacatures van mening dat jij het Meldon DNA bezit? Solliciteer dan op een openstaande vacature via de sollicitatie button bij de vacature waar je op wilt reageren of stuur een open sollicitatie.

Jouw sollicitatie, die bestaat uit een CV en motivatiebrief, komt dan automatisch terecht bij HR.

Heb je vragen over een vacature? Neem dan contact op met ons!

Wanneer je CV aansluit bij het profiel wordt je uitgenodigd voor een gesprek bij Meldon, met de verantwoordelijke afdelingsmanager en HR Manager. Wanneer dit goed verloopt en beide partijen nog steeds positief zijn, zal er een gesprek plaats vinden met enkele toekomstige collega's. In veel gevallen proberen we dit gesprek te combineren met een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, zodat de sollicitatieprocedure afgerond kan worden.

Wanneer alle gesprekken goed zijn verlopen en beide partijen een samenwerking aan willen gaan, zorgt de HR Manager voor de afronding van het sollicitatietraject. In een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, worden niet alleen primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en het contract doorgenomen, maar ook concrete afspraken gemaakt omtrent de indiensttreding bij Meldon.

Terug naar boven

"Ik werk graag bij Meldon, door de collegiale sfeer en de vrijheid, veelzijdigheid en verantwoordelijkheid in mijn werk."

Andrea Poen
Operator

Open sollicitatie

Heb je geen geschikte vacature gevonden die aansluit bij jouw wensen en profiel?

Open sollicitatie

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke stage op MBO of HBO niveau, neem dan contact met ons op!

Contactpersoon